Visszatérő régi szereplő a Barátok köztben

Vágólapra másolva!
Hosszú idő után újta a BK stábjával forgatott a legnépszerűbb hazai szappanopera első felállásának tagja, Farkasházi Réka.
Vágólapra másolva!

Sokan nem értik, de tény, hogy a magyar tévézők közel fele vallásos áhítattal telepedik a fotelbe, amikor a "boldog élet rád csak barátok közt vár" dallamfoszlányt meghallja. Ilyenkor sokan a mobilt sem veszik fel, és tűzvész esetén is csak akkor hagynák el a lakást, ha már nem látnák a képernyőt a füst miatt.

Ennek megfelelően a kiírt szereplők jó része szívesen oson vissza a díszletek közé, ha vendégszerepre hívják, mert az AGB Nielsen mérte kétmilliós nézőtábor szeretete jól jön a későbbiekben is, ha a színész komolyabb darabokban akarja megméretni magát. Ezúttal a "jóságos kislány", a bociszemű Kertész Mónika tér vissza a Mátyás király térre.

"Minden olyan volt, mint régen. Még az új szereplők sem voltak ismeretlenek, hiszen annak ellenére, hogy nem forgattam, fellépésekről, rendezvényekről ismertük egymást. A régiekkel is sokat találkoztam az elmúlt időszakban, de azért nosztalgiáztunk eleget most is" - mondta a Blikknek a színésznő.