Hat új arc Dexter mellett

Vágólapra másolva!
Hat új szereplő tűnik fel az elmúlt évek egyik legborzongatóbb és legötletesebb sorozatában, a Dexter-ben.
Vágólapra másolva!

Az amerikai szériák közült az itthon a Viasat3 által vetített Dexter hamar szert tett egy nem nagyon népes, de annál elszántabb rajongótáborra, ahogy világszerte is sokan borzongva szeretik a tévétörténet legrokonszenvesebb szociopata sorozatgyilkosát. Az USA-ban szeptember végén tér vissza a harmadik évaddal, itthon nyáron láthatják a hívek a második menetet.

A sikeres produkciók persze kitörnek a tévéből és megjelennek törülköző, csésze, póló és matrica formájában is: júniustól például több helyen már kaphatóak a Dexter-figurák: a kócos, kissé véres ingen feszítő főhős épp egy kést rejteget a háta mögött, alvás előtt lehet vele játszani, bevonva pár megunt Barbie-t.

A szeptemberben már a harmadik évaddal előrukkoló Showtime-sorozatba hat új karakter érkezik, egyelőre azt lehet tudni, hogy három rendőrrel bővül a csoport, a nézők megismerhetik még egyikük feleségét is, továbbá várható egy erősen japános nevű ügynök, illetve egy fekete muzsikus hosszabb felbukkanása is.

Michael C. Hall 2006-ban kezdte az új melót - korábban sokan láthatták már David Fisherként, a klasszikus Sírhant művek 63 részében.