Három sorozatnak annyi

Vágólapra másolva!
Bár az ABC konkrétan nem mondta ki a kaszát, három sorozattól is el kell búcsúznunk.
Vágólapra másolva!

Az ABC szórakoztató programokért felelős vezetője, Steve McPherson, mintha szakított volna a három sorozat készítőivel, olyan óvatosan intézte az elválást: azt mondta, az ajtó ugyan nyitva áll, de egyelőre nem kíván megrendelni több epizódot.

Az áldozatok: a szürreális csodavilágot megidéző Pushing Daisies (Halottnak a csók), a Donald Sutherland nevével fémjelzett Dirty Sexy Money (Édes, drága titkaink) és a beteg hallucinációkkal tarkított tragikomédia, az Eli Stone. Az utóbbi két sorozat executive producere, Greg Berlanti már meg is köszönte a két stábnak az eddigi munkát, és sok sikert kívánt nekik a jövőre nézve.

A Halottnak a csók alkotója, Bryan Fuller azonban nem hagyja annyiban a dolgot, hisz a második évadot már teljes egészében leforgatták, és az egy jókora cliffhangerrel ér véget. Fuller mindenképp le akarja zárni a történetet, így a további részeket (legalább a szálak elvarrásáig) képregény formában jelentetné meg.

Tervét feltételesen már korábban jelezte a stábnak, és reméli, hogy az írók támogatják a megvalósítását. A kiadással valószínűleg nem lesz gond, hisz a szériát a Warner Bros. Television futtatja, melynek régi partnere a DC Comics.