Nevetséges rinyálással nyitott a Celeb vagyok 2.

Vágólapra másolva!
Picsogó ex-megasztárossal riogatta a nézőket az RTL Klub realityjének második menete, melynek nehéz lesz felülmúlnia az első nézettségi számait. Az első rész 2,12 millió nézőt érdekelt, ez nagyon erős szám: kérdés, marad-e a lelkesedés.
Vágólapra másolva!

A Celeb vagyok, ments ki innen egy igen drága formátum, hiszen a háromhetes útért komoly gázsit kapnak a szereplők, a kiutaztatásuk sem olcsó (negyedmillió forint egy repülőjegy Argentínába), és a stáb is több tucat emberből áll. A befektetés talán megtérülni látszik, mert az első sorozatot rengetegen követték, az utolsó adás 2 millió 77 ezer néző számára volt érdekes. A második menet igen jól startolt, a célcsoportnál 46,1 százalékos közönségaránnyal ment, a teljes lakosságból 2 millió 123 ezer tévéző figyelte.

Forrás: [origo]

A második menet a volt megasztáros Tóth Gabi nevetséges siránkozásával nyitott, miközben a műsorvezető-páros hozta a megszokott cinizmust és kellő adag gúnyt, ami talán az idősebb korosztálynak sok, a fiataloknak viszont bizonyára bejön. A kérdés, hogy a csapat (Janics Natasa, Keleti Andrea, Sütő Enikő, Tóth Gabi, Zimány Linda, Delhusa Gjon, Kinter Oszkár, Rippel Ferenc, Steiner Kristóf és Szőke András) lesz-e annyira érdekes, mint az első grupp volt, a nőies hisztiket levágó Győzikével vagy a minden elfogadott mikroközösségi normát felrúgó Benkő Dániellel.

Forrás: [origo]

Némi meglepetés, hogy élsportoló, Janics Natasa is vállalta az utat. "Nem kellett sokat gondolkodnom, ugyanis még elevenen élnek bennem a négy évvel ezelőtt, szintén Argentínában forgatott Rettegés foka című reality megpróbáltatásai, amelyeket az ottani társasággal és hangulattal együtt nagyon élveztem. Ezért nem volt kérdés számomra, hogy belevágjak-e újra egy ilyen nagyszabású kalandba" - nyilatkozta az út előtt Janics, aki úgy érzi, hogy három olimpiai és 12 világbajnoki arannyal a háta mögött neki már nem kell bizonyítania.