Az NCIS után a Gyilkos elmék is klónoztat

Vágólapra másolva!
Tavaly nyár óta beszélnek róla, a mostani szezonra végre el is készülhet a Gyilkos elmék testvérsorozata.
Vágólapra másolva!

Az Entertainment Weekly oldalain már 2008 júliusában szó esett egy lehetséges spin-offról, amely a Gyilkos elmék történetét viszi tovább, némileg más formában. A terv csak most konkretizálódott, jövő tavasszal jöhet az új sorozat.

A testvérszériát az eredeti műsor két executive producere, Ed Bernero és Chris Mundy készíti, kettejük ötlete alapján Mundy írja majd meg a sztorit. Az új sorozatot a Gyilkos elmék egyik tavaszi epizódjában vezetik be, valószínűleg nem a régi szereplők közül kerül valaki előtérbe, hanem teljesen új karakterek jelennek meg - hasonlóképp az NCIS ősszel indult spin-offjához.

A produkció bevallottan is az NCIS példáját követi (amely meg egyébként a JAG - Becsületbeli ügyek-ből nőtt ki annak idején), de sikeres mintaként az alkotók szeme előtt lebeghet a CSI-franchise is, ahol az eredeti Las Vegas-i kalandok után Miamiban és New Yorkban folytatták a helyszínelést.

A Gyilkos elmék 2005-ben indult, azóta a főszereplőt is lecserélték, Mandy Patinkin helyett Joe Mantegna (a képen balról) ugrott be a produkcióba. A sorozat az idei szezonját is jól indította, 15,8 millió nézővel megnyerte azt a szerda estét, amikor a nyitó epizód adásba került.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!