Énekes támogatja a Gyilkos elméket

Vágólapra másolva!
Karakteres vendégszereplő tűnik fel a Gyilkos elmék egyik novemberi epizódjában.
Vágólapra másolva!

Novemberben feltűnik a Gyilkos elmék-ben a Bush frontembere, Gavin Rossdale, akit nemcsak saját jogon, de a No Doubt énekesnője, Gwen Stefani férjeként is ismerhetünk.

A krimisorozatban Rossdale-nak nem lesz nehéz dolga, hisz egy rocksztárt játszik - csupán a műfaj lesz más, grunge felől a gótikus metál irányába megy el az énekes. Miután a Gyilkos elmék-ről van szó, a karakterről persze kiderül, hogy egy brutális sorozatgyilkos.

Rossdale-t több mozifilmben láthatta már a közönség, a Zoolander, a trendkívüli-ben önmagát alakította egy rövid jelenet erejéig, a Constantine, a démonvadász-ban viszont egészen nagy szerepet kapott. A sorozatoktól eddig távol tartotta magát, legfeljebb egy-egy száma hangzott el olyan szériákban, mint a Szellemekkel suttogó, a Harper-sziget vagy a 90210.

A lista a másik oldalról is érdekes, hisz a Gyilkos elmék-ben korábban is láthattunk pár izgalmas vendégszereplőt: két-két részben játszott például James Van Der Beek, a Dawson és a haverok főhőse és Keith Carradine, akit meg a Rém rendetlen család fejeként, illetve Dexter kollégájaként ismerhetünk. Egy epizódban Charlie egyik angyala, Kate Jackson is feltűnt.