Elvileg érdekli a Story tévét a Nap-kelte

Vágólapra másolva!
Juni György, a Story tévé vezető szerkesztője elmondta, hogy nem csak a Nap-kelte, hanem minden nézett, sikeresnek számító produkció szóba jöhet a nézőszám maximalizálásában érdekelt csatornánál.
Vágólapra másolva!

"Nincs aláírt szerződés. A Nap-kelte, mint az összes nézett, sikeres tévés produkció, valós célterülete a csatornának. Azon dolgozunk, hogy minél többen nézzenek minket, így minden lehetőséget megvizsgálunk" - válaszolta az [origo] kérdésére Juni György.

A Jakupcseket, Havast, Búza Sándort, Szulák Andreát is leigazoló Story tévé vezető szerkesztője szerint nem baj, ha politikai tartalommal bír egy műsor, csak az a fontos, hogy sokszínű legyen, megjelenhessen benne minden vélemény. Politikailag neutrális reggeli műsorban gondolkodnak tehát, de többet Juni György nem kívánt mondani a Nap-kelté-vel kapcsolatban, mert úgy véli, nem kell elsietni semmit, minden, idő előtt kiszivárgott információ a feleket valamilyen döntés felé sodorja.

A Nap-kelte szeptember végén tűnt el az MTV-ről (a témában írt cikkeinket itt olvashatja), és Gyárfás Tamás producer pár hétre rá jelezte, hogy saját csatorna indítását is tervezi (erről itt írtunk), de nem tartja elképzelhetetlennek, hogy egy már működő tévés társasággal szerződjön. Az ATV az [origo] kérdésére jelezte, hogy elégedett a reggeli műsorával, a Mokka, a Ma reggel, az RTL-es Reggeli marad a helyén, a már nem is az ORTT alá tartozó, korábban hírműsortól ódzkodó, szándékosan egyre nőiesebb tartalommal rendelkező Viasat3 programjai közé pedig nehezen illene a Nap-kelte.