Újra dolgozik a Vészhelyzet doktornője

Vágólapra másolva!
Maura Tierneynél emlőrákot diagnosztizáltak, de a kezelés után visszatért a munkához: jövőre a Ments meg! című sorozatban láthatják a nézők.
Vágólapra másolva!

A Vészhelyzet-ből Abby nővérként, majd doktornőként ismert Maura Tierneynél tavaly ősszel diagnosztizáltak emlőrákot: a színésznő akkor le is állt friss sorozata, a Vásott szülők nyomán készülő Parenthood forgatásával. Ma már jobban van, így újra munkába állhat: "A kezelések lezajlottak, Maurával minden rendben, és boldogan várja, hogy élete következő szakaszába lépjen" - mondta Tierney szóvivője, Christina Papadopoulos a TV Guide-nak.

A színésznő februárban már vállalt egy színházi szerepet (a North Atlantic című darabban), és jövőre a tévé képernyőjére is visszatér. A Ments meg! című sorozatban már az ötödik szezonban láthattuk mint a főszereplő, Tommy Gavin (Denis Leary) szerelmét - 2011-ben, a hetedik évadban újra megjelenik a történetben. Az ominózus részeket jelenleg forgatják, a hatodik szezonnal együtt, amely idén nyáron indul az Egyesült Államokban.