Kidobálja a giccset, és szerepcserét ajánl a LifeNetwork

Vágólapra másolva!
A LifeNetwork őszi műsorrendjében több hazai premier is található: indult szerepcserés valóságshow, amelyben egy másik ember hétköznapjába csöppen egy rokona, hamarosan képernyőn több ízlésformáló reality is, a női nézőknek pedig egy plasztikai sebészet mindennapjairól szóló sorozatot kínálnak.
Vágólapra másolva!

A Próbáld fel az életem! (Try My Life) szeptember 13. óta, minden hétköznap este nyolctól látható a csatornán. A 16 részes sorozat beszédes címmel bír: arról szól, hogy a szereplők a másik életét, napi teendőit veszik át egy napra: apa a fia dolgait viszi, testvérek cserélnek szerepet, a lány pedig anyja teendőit kapja.

Az ötrészes Giccspalota (Tacky House), amely október 4-től lesz képernyőn, minden hétköznap, szintén este nyolctól, az ízlésről szól, olyan esetekről, amikor lelkes önjelölt belsőépítészek rendezik be otthonaikat minden kontroll nélkül, amikor kishableányos szökőkút kerül a biedermeier szekrény mellé, a pinkre festett falú szobában. Ez az a pont, amikor akcióba lép a csapat.

Forrás: [origo]

Október 18-tól, hétköznaponként 19.15-től látható a 29 epizódból álló Tiszta udvar, rendes ház (Clean House), amelyben minden adásban egy új kacatokkal agyonzsúfolt házat takarítanak ki. A realityben Niecy Nash és csapata kíméletlenül felszámolja a kuplerájt, mégpedig úgy, hogy egy zsibvásár keretén belül még pénzt is termelnek belőle.

Forrás: [origo]

A Szépségfüggők (Addicted to Beauty) is hazai premier, október 25-től, minden hétköznap 17 órától lesz látható. A nyolcepizódos sorozatban egy olyan kaliforniai központot mutatnak be, ahol százszámra végeznek plasztikai műtéteket.

Nézzen bele!


Minden hétköznap este kilenckor látható a Life Drámák, ebben dokumentumfilmeket láthat a néző, megrázó emberi történetekkel: a sztorik közt akadnak túlféltett gyerekek (Cotton Wool Kids), és kifejezetten erős idegzetűeknek ajánlott történetek is (Impaled: The Day I Nearly Died), amelyek balesetek elszenvedőiről szólnak, olyanokról, akik a csodával határos módon éltek túl baleseteket.