Nézettség: csúnyán leverték Hajdú Pétert

Vágólapra másolva!
Másodjára nagyon kikapott nézettségben a Frizbi Hajdú Péterrel, a nézők a Heti hetes-re aludtak el.
Vágólapra másolva!

Mint a grafikonon is látható, február 14-én az esti, félhetes Híradó-ig és Tények-ig együtt haladt a kereskedelmi célcsoportban az RTL Klub és a Tv2, de a Cobra 11 és a Napló nézettségében sem volt nagy különbség. A Csonthülye 2. - Csapás a múltból című vígjáték azonban 41,7 százalékos közönségaránnyal ment nyolctól az RTL-en, a Ha igaz volna című romantikus vígjáték ennél sokkal szerényebben teljesített a rivális csatornán.

agb

Nézze nagyban itt!

A filmhez képest 10 százalékot esett az RTL Klub nézettsége a Heti hetes-re, de még ez is bőven elég volt, hogy a műsor megverje a 20 perccel előbb induló Frizbi Hajdú Péterrel-t. Mint a képen látható, nézők százezrei kapcsoltak el az RTL-ről a film után, de pár percet adtak csak a Damu Rolanddal, Verebes Istvánnal és Cicciolinával felálló talkshow-nak, majd sokan visszatértek a 31,5 százalékos átlaggal futó Heti hetes-re.

Egy héttel korábban a teljes lakosságból bő egymillióan nézték a Tv2 új műsorát: most korábban kezdődött, de csak 783 ezren követték. A Heti hetes vasárnap este, későbbi rajttal is 1,11 millió tévézőt vonzott.