Friderikusz, Feró, Malek, Presser a Mega-Faktor álomzsűrijében

Vágólapra másolva!
Az [origo] tévérovatának olvasói összerakták kedvenc zsűrijüket: 20 456 szavazat után állt össze képzeletben a címbeli négyes.
Vágólapra másolva!

Bő húszezer szavazat után a 22,2 százalékot szerzett Friderikusz Sándor lett a legnépszerűbb zsűritag, őt 20,6 százalékkal Malek Miklós követi. 17,3 százalékkal Nagy Feró a harmadik, Presser Gábor pedig 11,4 százalékot szerzett a rovat olvasóinál, tehát az X-Faktor és a Megasztár két-két zsűritaggal van jelen a legnépszerűbb négyben. Eszenyi Enikő 8,8 százalékot, Geszti Péter 8 százalékot ért el a játékban, Mester Tamás pedig csak kevéssel előzte meg az utolsó Keresztes Ildikót.

Friderikusz népi kezdeményezése előtt azonban más volt a helyzet, a szombat esti, népszerűséget hozó monológ előtt Malek volt a favorit, Feró és Presser mögé pedig Eszenyi is befért még a négybe. A Tv2-es zsűritagnak tehát látványosan nőtt a kedveltsége az internezetők közt, mert pár nappal korábban még csak hatodik volt a listán.

tv2

Az első táblázat a programigazgatók felé irányuló kérés előtti állapotot mutatja, a másodikon pedig látszik, mennyivel nőtt Friderikusz kedveltsége a műsort követően.

Forrás: [origo]