A megtagadott ágyjelenet és a közönyös szereplő - lecserélt sorozatszínészek

damu
Vágólapra másolva!
Damu Rolandot kirúgták a Jóban Rosszban-ból, miután nemi erőszak és testi sértés gyanújával előállította a rendőrség: esete azonban nem egyedi a sorozatgyártásban. Másokat is küldtek már el egy-egy balhé miatt, de azért is vesztette már el munkáját színész, mert alakítása nem tetszett a nézőknek - vagy éppen azért, mert nem volt hajlandó szexjelenetet vállalni, esetleg közönyösen nyilatkozott egy megrendítő témáról.
Vágólapra másolva!

Stohlt is kiírták a Tűzvonalban történetéből

Damu esetéhez hasonló Stohl Andrásé, aki még májusban okozott közlekedési balesetet, majd be is ismerte, hogy ittasan vezetett. A média azonnal kikezdte a színészt, a Nemzeti Színház pedig két ifjúsági darabját levette a műsorról: ezután természetesnek tűnt, hogy a Tűzvonalban negyedik évadjában sem számít már rá a Duna Televízió. Az alkotók először másik színésszel akarták helyettesíteni (többek között Szabó Győzőt is megkeresték), de végül karakterét, Bordás ezredest az augusztusi első epizódban látszólag lelőtték - pár rész erejéig még így is visszatért, később viszont eltűnt a sorozatból.

Forrás: Duna TV

---------------------------

Ritkított már korábban is a Jóban Rosszban

A Jóban Rosszban producerei nemcsak Damut rúgták már ki a napi sorozatból, 2009-ben volt például egy jelentősebb ritkítás, amikor az egész produkció profilja megváltozott. Először az intrikus Helent alakító Tallós Ritát küldték el (a Blikk akkori cikke szerint egy népszerűségi felmérés eredménye miatt), egy hétre rá pedig Gregor Bernadettnek és Várdai Anikónak mondtak fel. A készítők új arcoknak akartak helyet csinálni, a kezdő csapatnak nagy része került ki az átlalakuló szériából.

---------------------------

A Barátok közt-ből is küldtek el színészeket

A rivális napi sorozatból, a Barátok közt-ből is számos színész távozott már, közülük néhányan önként, mivel ki akarták próbálni magukat máshol is - a történet alakulására hivatkozva mondtak fel viszont többek között Marenec Fruzsinának és Gonda Katának. A produkció két és fél hónap után bontotta fel a szerződést Magda Szilviával is, aki egy ideig Vandát alakította a sorozatban. Valószínű, hogy az alkotók nem voltak megelégedve a lány szereplésével, de Kalamár Tamás producer itt is dramaturgiai okokra hivatkozott, így az eredetileg igen vadóc lány szerepét az alkatilag is szolidabb Kardos Eszter vette át.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

---------------------------

Nem tetszett a nézőknek az Oscar-díjas színésznő

A Dallas-ban Ellie-t játszó Barbara Bel Geddes 1984-ben szívproblémái miatt kényszerült a sorozat elhagyására: szerepét Donna Reed kapta meg, akit a Most és mindörökké mellékszerepéért korábban Oscar-díjjal is jutalmaztak. A nézők ennek ellenére sem kedvelték őt meg Ellie szerepében, így amikor - huszonnégy résszel később - Bel Geddes felgyógyult a betegségéből, a készítők habozás nélkül kirúgták Reedet. A színésznő perrel is fenyegetőzött, de aztán egy nagyobb összeggel betömték a száját, Bel Geddes pedig a sorozat utolsó epizódjáig alakította a Ewing család nagyasszonyát.

---------------------------

Nem volt hajlandó szexelni

A Született feleségek-ben egy ideig Edie férjét, Dave-et játszó Neal McDonough csupán három napot töltött a Scoundrels forgatásán: miután vallási és erkölcsi nézeteire hivatkozva visszautasított egy Virginia Madsennel közös ágyjelenetet, a JAG - Becsületbeli ügyek sztárja, David James Elliott vette át a szerepét. Az már kevésbé érthető, hogy a producerek elsőként miért McDonough-ra gondoltak, hisz a színész meggyőződését jóformán az egész szakma ismeri, a Született feleségek esetében is szerződésben kötötte ki, hogy nem bújik ágyba a feleségét játszó Nicollette Sheridannel.

Forrás: ABC

---------------------------

Közönyösen nyilatkozott a haiti áldozatokról

Idén tették ki a szűrét A pletykafészek Taylor Momsenjének is, aki egyre jobban kezdett karakteréhez, a balhés, állandóan bulizó Jennyhez hasonlítani. Pár szülő - aki azért aggódott, hogy gyermeke példaképnek tekinti a tizenhat éves lányt - már korábban aláírást gyűjtött azért, hogy a tinisztárt kirúgják a sorozatból, de a készítőknél csak az verte ki a biztosítékot, hogy Momsen úgy nyilatkozott, nem érdeklik a haiti földrengés áldozatai, sőt magasról tesz arra, hogy mi történik az ott élőkkel.

---------------------------

Zűrös magánéletét a stáb sínylette meg

A Miami helyszínelők alkotói hamar megváltak Eddie Cibriantól, aki a nyolcadik szezonban alakította Jesse Cardozát. A színészről kiderült, hogy megcsalta feleségét egy szintén házasságban élő countryénekesnővel: ezzel a producereknek még nem lett volna különösebb baja, a média támadása azonban kikezdte a színész idegrendszerét, és gyakran ordibált a stábbal a forgatásokon. A készítőknek elege lett, így inkább visszavették helyette az Eric Delkót alakító Adam Rodriguezt.