VV4: Éva végleg kiejtette Ildit

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub beszavazóshow-ján egyszer már megverte, de a január 15-i párbajon - 62 százalékkal - újra legyőzte Éva a Való Világ 4-be utólag beszavazott Ildit.
Vágólapra másolva!

A VV4 "törtetők" kategóriában mérette meg magát először Éva és Ildi, előbbi nyert, és költözött be a villába. Ildi két héttel később, egy szereplő kizárása után újabb esélyt kapott, bekerült az RTL-es realitybe, de a harmadik kiválasztáson kiderült, hogy több lakótársa meglenne nélküle a villában. A tordasi tánctanár első ellenfelét, Évát hívta ki a stúdióba, de a párbaj után megint a göndör lány örülhetett.

A műsor elején 56-44 volt a szavazási arány, tehát viszonylag szorosnak tűnt a versengés. Az adás során előbb 60, majd 62 százalék jelent meg az egyik sziluett alatt, a végén pedig kiderült, hogy az élő show alatt Éva tudta növelni támogatói számát. A nyertes lány egyszer kultúrbarbárnak és műveletlennek nevezte ellenfelét, a villába utolsóként beköltöző, nehezen beilleszkedő, kissé kiközösített szőke lány pedig boszorkányként definiálta a Viasat3 Bár 2 című valóságshow-jában is szerencsét próbált riválisát.

A még játékban lévő szereplők többsége Évát várta vissza a villába, négyen jelezték csak, hogy Ildi a rokonszenvesebb számukra - az utolsó egy-két napban még a többiek által nagy favoritnak tartott Béci is átállt Éva mellé. A korábbi Való Világ-szériák játékosai közül többen feltűntek a műsorban, előkerült a VV1 első beszavazóshow-jának nyertese, a később Majka által hazaküldött Lorenzo is, aki Ildi maradására voksolt - akárcsak Milo, a VV3 győztese. A nyertes a műsor végén büntetést kapott, a vesztes pedig a Cool tévének nyilatkozott a valóságshow-ról - erről itt olvashat.

A következő kiválasztás január 19-én, szerda este lesz, a párbajgyőztes Éva védettséget élvez, ellene nem voksolhatnak a társak. A kihívásra három nappal később, szombaton kerül sor.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Éva végleg kiejtette Ildit. Kattintson a képre, galéria nyílik!