VV4: Éva büntetést kap, Ildi megkönnyebbült

Vágólapra másolva!
A BeleValóVilág című műsorban a kiesett Ildi elmondta, magát talpraesett nőnek tartja, és sajnálja, hogy nem fogadták be a reality szereplői. Kínos műveletlensége ellenére régen imádta a történelmet - állítja.
Vágólapra másolva!

"Valahol megkönnyebbültem, de jó lett volna legyőzni Évát. Mindenkihez közeledni akartam, de hozzám senki nem jött, így hiába igyekeztem beilleszkedni. Talpraesett nő vagyok, de több idő kellett volna, hogy kibontakozzam. Amikor a többiek hagytak lehetőséget, akkor megmutattam magam" - mesélte el a Cool tévén a VV4-ből kiesett lány, aki 21 napot volt a játékban.

Ildi szerint azért akadt olyan lakótárs, akihez közelebb került: "Azt gondoltam, hogy Béci majd az én nevemet mondja, de benne volt a pakliban, hogy vált. Annak örültem, hogy Gombi engem várt vissza. Lehet, hogy Laci nem állt végig mellettem, de nekem szimpatikus volt, amit ő képvisel: az őszinteség, a korrektség, az igazság keresése."

Kínos jelentekből készültek kisfilmek róla, amelyek lementek az RTL-es összefoglalókban is. Volt egy erőltetett stand-up produkciója, amelyen senki nem nevetett, amelyet fagyos csönd fogadott, egy műveltségi vetélkedőben pedig a II. világháborút a XIX. századba helyezte. "Ennek ellenére imádtam a történelmet, évszámokból is jó voltam, de tizenegy éve érettségiztem" - mondta erről a kudarcról.

Forrás: [origo]
Kattintson és nézzen képeket a párbajról!


A VV4 harmadik párbaja végén úgy tűnt, a műsorvezető, Sebestyén Balázs engedélyt adott a párbajgyőztesnek arra, hogy a családjához menjen, de amikor Éva visszatért a stúdió közepére, közölték vele, hogy hamarosan büntetést kap, mert csak az integetés engedélyezett, a fizikai kontaktus, a beszélgetés tiltott.