VV4: Gigi, Anikó és Laci lehet a döntőben

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4-ből a legtöbb [origo]-olvasónak Laci, Gigi és Anikó van annyira rokonszenves, hogy eltöltene velük akár egy hétvégét is. A szavazóknak hosszabb távon Gombi társasága viszont nem hiányozna.
Vágólapra másolva!

Az [origo] tévérovatának kérdésére, miszerint "a VV4 szereplői közül kivel töltene el egy hétvégét?", 18 445 szavazat érkezett. A válaszadók 15,7 százaléka Lacit, 14,8 százaléka Anikót (a képen), 10 százaléka pedig Gigit jelölte be, azaz, ha csak a rokonszenven múlna, jó eséllyel ez a három játékos kerülne be a valóságshow hármas döntőjébe. A reality azonban ennél összetettebb, a karakterek, a szerepek naponta változnak, sok, interneten kattintani hajlandó olvasó egyáltalán nem szavaz tévéshow játékosaira, és akadnak, akik az utált párbajozó ellen voksolnak úgy, hogy jóformán mindegy, ki az ellenfél.

A középmezőny élén a reality szempontjából igen fontos, sokat szereplő Éva (9,8 százalék), Alekosz (9,1 százalék) és Olivér (8,4 százalék) áll. A többiek, akik körül kevesebb az összefoglalóba is bekerülő esemény, lemaradva követik őket a szimpátialistán: Béci után jön Zsófi, majd Szandika, és csak a vége felé található a szombat este ki is esett Ildi, illetve a villán kívüli szabad éjszakát kapott, de sokat még nem mutató Jerzy. A lista legvégén Gombi kullog, szerény 2,4 százalékkal, azaz vele kevesen szeretnének eltölteni egy hétvégét - legyen a helyszín a villa, az edzőterem vagy akár egy vidéki panzió.