Hajdú Péter kontra Damu Roland: az ügyvéd szerint félreértésről van szó

Vágólapra másolva!
Hajdú Péter beperli Damu Rolandot, mert miután gázsiért exkluzív interjút adott a Frizbi-nek, a rivális RTL-en is nyilatkozott, a Fókusz című műsorban. Damu Roland megkeresésünkre ügyvédjéhez irányított minket, aki szerint védence nem szegett szerződést.
Vágólapra másolva!

Mint az [origo] megírta, Hajdú Péter beperli a hatéves börtönbüntetésre ítélt Damu Rolandot, mert utóbbi aláírt a Frizbi című műsorhoz, amelyben exkluzív interjút ígért, de rövidre rá az RTL Klub Fókusz-ának is nyilatkozott. A Jóban Rosszban egykori vezető színésze megkeresésünkre szabadkozott, jelezte, hogy inkább nem nyilatkozna, és új ügyvédjéhez, a Stohl Andrást is védő dr. Ruttner Györgyhöz irányított minket.

Új ügyvédje, akivel a Frizbi felvétele után, de a Fókusz-forgatás előtt egyezett meg az első fokon bűnösnek találtatott színész, az [origo]-nak elmondta, hogy álláspontjuk szerint Damu nem szegett szerződést. "Hajdú Péter lépését nem kommentálnám különösebben, mivel senkit nem lehet megfosztani attól a jogától, hogy vélt igazát a bíróság elé vigye. A pereket azonban indokolt megpróbálni megbeszéléssel, tárgyalással megelőzni. Itt alapvetően félreértés van, ugyanis ügyfelem, Damu Roland az RTL-nek nem azokról a témákról nyilatkozott, amiről a Frizbi-ben kérdezték. Ott, ahogy a felvételeken is látszik, az előző ügyvédje van jelen, velem később egyezett meg Damu Roland. Ez egy következő fejlemény, ami nem kerülhetett szóba a Frizbi-ben, így az RTL Fókusz erről kérdezte őt" - fejtette ki a véleményét.