"Visszataszító, arrogáns, fölényes vagy!" - kihívás volt a Való Világban

vv5
Vágólapra másolva!
Szépen felépített, fordulatokkal teli, összeszedett monológgal rukkolt elő a VV5 ügyvédnője, és kihívta az idegileg kissé labilis Verát - aki azonban már nyert párbajt, így nem is esélytelen.
Vágólapra másolva!

Újabb kihívásra került sor a VV5 műsorában. "A jelekkel kalkuláltam, ugyanakkor egyik sem esett igazán jól. Attila valószínűleg tudta, hogy az övé lesz az utolsó jel, ami dönt: szerintem ő úgy állt ehhez, hogy úgysem megy párbajozni" - vélekedett az eddig okosan, de egyre szürkébben játszó Eszter a kihívási procedúra elején, majd a társakat elemezve megállapította, hogy Csaba sunyi, mert valós konfliktusai elkerülése végett jelöli mindig őt.

Ügyesen felépített, jól kitalált monológjában ugyan közhelyekkel kezdett ("a Való Világ egy emberpróbáló játék, harcolunk egymással, harcolunk magunkkal"), majd önsajnálatot keltett ("szeretetreméltó akartam maradni"), de utána határozottan nekitámadt egy lakótársának. "Egyértelmű, hogy Verával van a legtöbb konfliktusom benn a villában. Visszataszító, arrogáns, fölkényes stílusban reagál, érzéketlen nő" - mondta, többek között, kiemelve, hogy cserbenhagyta őt pár héttel korábban, épp, amikor padlón volt. Az ügyvédnő ekkor Attilához, fordult, a legnagyobb taktikusnak nevezte, és már nyújtotta a kendőt, amit aztán hirtelen mozdulattal mégis Verának adott.

rtl

A rövid hajú lány arcán általában kozmikus világfájdalom tükröződik, a kihívás után sem volt ez másképp. "Új érzés, még nem voltam kihívott. Bejönnek a megérzéseim, ennek örülök. Ha menni kell, akkor menni kell" - kommentálta a döntést, egykedvűséget mímelve.

Tévés sztorija van? Látott valami furcsát, érdekeset? Mit kérdezne a tévécsatornáktól? Írja meg nekünk!