Az RTL-en kezdheti médiaturnéját a Viszkis

Vágólapra másolva!
Ambrus Attilát - vagy az ügyeit intéző ügyvédnőt - megkereste már a TV2-re műsort gyártó Hajdú Péter, az MTV-re igazolt Fábry Sándor, de valószínűleg az RTL-en adja majd első tévéinterjúját.
Vágólapra másolva!

A múlt héten szabadult Ambrus Attilát - és az ügyeit intéző dr. Endrényi Krisztina ügyvédnőt - szabadulása után megkereste a TV2-re műsort gyártó Hajdú Péter is. A Frizbi műsorvezetője az [origo]-nak elmondta, hogy az ügyvédnővel több napig egyeztetett, február 8-án lett volna a felvétel, de nem tudott megegyezni Endrényivel.

Januártól életbe lépett ugyanis az a jogszabály-módosítás, amely szerint jogerősen elítélt bűnözők nem kérhetnek pénzt a médiában tett nyilatkozataikért. Erre van azonban kiskapu, kaphat "szervezésért" pénzt akár a médiaszereplő rokona, barátja, képviselője, a csatorna pedig mondhatja, hogy semmi köze hozzá, hogyan kerül elosztásra a közvetítésért járó összeg Ambrus és a szerződő személy között.

Az MTV-re igazolt Fábry Sándor is megkörnyékezte már a Viszkist, de az [origo] úgy tudja, hogy Ambrus valószínűleg az RTL-en adja majd első tévéinterjúját.