Amerika előtt láthatunk itthon sorozatpremiert

Vágólapra másolva!
Az AXN csatorna tavaszi műsorában az hazai sorozatpremierek, mint A cég, Missing - Elrabolva, A folyó mellett folytatódik a Felejthetetlen, a CSI NY: New York-i helyszínelők, a Gyilkos elmék, az NCIS: Los Angeles.
Vágólapra másolva!

Több új sorozattal indul tavasszal az AXN. John Grisham amerikai regényíró 1991-ben publikált regénye A cég (The Firm) illetve az ez alapján 1993-ban, Tom Cruise főszereplésével, azonos címmel bemutatott hollywoodi kasszasikerre épülő sorozatban Mitch McDeere története tíz évvel később folytatódik. A sztoriban Mitch (Josh Lucas), Abby (Molly Parker), Ray (Callum Keith Rennie) és Tammy (Juliette Lewis) a rendőrbírák javaslata ellenére kilépnek a tanúvédelmi programból, és Washington D.C.-ben telepednek le, ahol Mitch egy kis ügyvédi irodát nyit. Azonban rövidesen szembesülniük kell a tényekkel, a múlt kísértetei ma is komoly veszélyeket hozhatnak, sehol és sosem lehetnek igazán biztonságban.

A vadonatúj krimi producerei Lukas Reiter valamint John Grisham, a sorozat alapjául szolgáló könyv írója, egykori jogász. A cég az első, a Sony Pictures Television (SPT) Networks, az eOne Television valamint a Paramount Pictures közös koprodukciójából létrejött az AXN sajátgyártású sorozat, amelyet a csatorna 111 országban több mint 20 nyelven sugároz majd. Országos premier február 19-én 20:00-kor, további premier epizódok: február 28-tól (keddenként) 22:00-tól.

axn

A Missing - Elrabolva című sorozatban férje tragikus halála óta Beccának (Ashley Judd) egyetlen fia, Michael (Nick Eversman) jelenti a világot. Amikor a fiú ösztöndíjat nyer Rómába, Becca nem tartja vissza féltett gyermekét, engedi elutazni. Aggodalmai azonban beigazolódnak, mikor Michaelnek nyoma vész, de a volt CIA-ügynök anya nem ül otthon tehetetlenül, hanem nyomozni kezd. Régi sebeket feltépve, ügynöki képességeit a végletekig kihasználva, lehetetlent nem ismerve indul fia keresésére. Főszerepben Ashley Judd, Sean Bean és Cliff Curtis. Ezt a szériát is elsőként az AXN vetíti Magyarországon, amely az időeltolódás miatt az amerikai premiert megelőzve kerül képernyőre itthon, március 15-én 22:15-kor.

axn

A harmadik vadonatúj széria A folyó (The River) című horrorsorozat, amelynek rendezője a Paranormal Activity produkciót jegyző, Oren Peli. A folyó című szériában Emmet Cole (Bruce Greenwood) felesége Tess (Leslie Hope) és fiuk Lincoln (Joe Anderson) különféle kalandokat élnek át az őserdő szívében, miközben az egyik leghíresebb televíziós produkció számára készítsenek izgalmas felvételeket. Miután a családfő titokzatos körülmények között eltűnik az Amazonas mélyén, családja és barátai indulnak keresésére. Az országos televíziós premier májusban lesz.

axn

A tavaszi premierek mellett folytatódnak a korábbi szériák, jön Poppy Montgomery, a Felejthetetlen-nel, Doktor House pedig a hetedik szezonnal folytatja. A New York-i helyszínelők legújabb, nyolcadik évadja is képernyőn lesz, akárcsak az NCIS: Los Angeles 2. évadja, illetve a Gyilkos elmék 7. szezonja.