Radics Gigire vigyázni kell - mesél a Megasztár koreográfusa, a korábbi Robby D

Vágólapra másolva!
A Megasztár-nak idén nem csak a zsűritagjai változtak, hanem a tánccsapat és a tánctanár is új lett. Kátai Róbert, a Megasztár 6 koreográfusa arról mesélt az [origo]-nak, hogy kikkel a legkönnyebb a közös munka és kiket tart nagy esélyesnek.
Vágólapra másolva!

"Nem szeretnék pletykákat generálni, de szívből mondhatom, hogy az összes versenyzőt nagyon tehetségesnek tartom, és igazán könnyű velük az együttműködés. Sok vád éri a mai fiatalokat, hogy tiszteletlenek, itt ez annyira nem igaz, hogy az elején a fiatalabbak csókolommal köszöntek" - mesélte az [origo]-nak Kátai Róbert, akit Zoltán Erika mellett Robby D-ként ismertek meg a magyar tévézők.

Forrás: tv2.sajtoszoba.tv

Büszke arra, hogy ennyi év után sem felejtette el őket a szakma. "Amikor jött a felkérés a Megasztár-tól, nem vacilláltam. Tudtam, hogy rajtam kívül még másik koreográfusokat is megnéznek, ezért rövid idő alatt valami nagyot kellett alkotni. A játékszabály fair volt, határidőre mindenkinek be kellett adnia egy kész koreográfiát a Pussycat Dolls Hush Hush című dalára."

Forrás: tv2.sajtoszoba.tv

Mielőtt megszületett volna a döntés, esélye nyílt rá, hogy megnézze a többieket is, és úgy érezte, bajban van. Neki az összes nagyon tetszett, és nem lett volna jó érzés, ha ő lett volna, aki kiválasztja ki a győztest. "Hála az égnek erre nem került sor, ráadásul úgy döntöttek, hogy én kapom a feladatot. Ezt az örömöt a kemény munka váltotta fel elég hamar, mivel az első fordulóra tíz táncot kellett betanítanom négy nap alatt. Szerencsémre jó stábbal dolgozom együtt, a szerkesztők is nagyon figyelnek, hogy minden versenyző hangjához és tánctudásához megfelelő dalt válasszanak."

Forrás: tv2.sajtoszoba.tv

Egy kis esélylatolgatásra is felkértük: "Nem tudok, de nem is mondhatnék semmi belsős infót. Az én véleményemet tudom elmondani: Radics Gigi és Bozont azok, akiket nagyon tehetségesnek tartok és egyáltalán nem lepődnék meg, a döntőben is ott lennének. Bozont egy igazi karakter már most, Gigi viszont még fiatal, nagyon kell rá vigyázni. Néha Benjin szoktak mosolyogni a többiek, ha nem jön össze neki valami kapásból, de nála ez simán belefér, hiszen ő a tinik nagy kedvence" - vélte a koreográfus.

Gyulai Péter