Szépen összecsapták a modellversenyt

viasat3 címlaplány alexa utolsó adás
Vágólapra másolva!
Kicsit olyan volt A címlaplány fináléja, utolsó része, mintha már mindenki túl akart volna lenni rajta. A végső nagy örömből, a nyertes lelkendezéséből nagyjából öt másodperc jutott, majd jöttek is a szponzorok. A főtámogató utolsó szótagját is levágta a Viasat3.
Vágólapra másolva!

A címlaplány utolsó adásában Horváth Éva feltűnő dekoltázsa mellett a kígyókkal, bogarakkal fotózkodó triót tanulmányozhatták alaposabban a nézők, majd jött a végső ítélet. Hujbernél Alexa volt a nyerő, Nánási Pál olyat választott, aki szerinte minden adásban tündökölt, ő Fruzsinát választotta. Holdampf Linda a szőke Lucát favorizálta, Illés Csaba pedig kiemelte, hogy nem üresfejű, hanem kreatív csajok vetélkedését látta: Luca szerinte okos, kifinomult és mindig meg tudta lepni valamivel. Pataki Áginak kellett volna döntenie, szerinte a legprofibb, a "majdnem tökéletes" nő Alexa volt. Döntetlen lett tehát az állás, így a fotós zsűritagnak kellett kihoznia egy nyertest, végül ő is utóbbi lány nevét mondta ki.

Forrás: Viasat3

Az adás végén úgy tűnt, hogy mindenki fürgén le akarja tudni a gyér nézettséget hozó realityt, mert a győztes kihirdetése után a néző hiába várta volna, hogy pár meghatottan síró modell, barátnő, rokon és üzletfél kommentálja a végeredményt, vagy mutatják, amint boldogan ölelkeznek, vagy szakmailag elemez Pataki Ági, de nem így történt: jöttek is sorra a szponzorok, nagy sietve, majd elhangzott, hogy "a műsor támogatója a Hot, heti sztármaga". Hogy a "zin"-re miért nem jutott idő, azt talán sose tudjuk meg.