Kokó lép Erőss Zsolt helyére az OzoneNetwork tévénél

Kokó
Vágólapra másolva!
Kovács István június eleje óta az OzoneNetwork tévé műsorvezetője. Az olimpiai bajnok ökölvívó korábban is vezetett már műsort, szívesen mondott igent a csatorna felkérésére.
Vágólapra másolva!

Az OzoneGPS Magyarország egyetlen naponta többször jelentkező öko magazinja: a műsort eddig Erőss Zsolt vezette, de a tragikusan végződött Kancsendzönga-expedíció miatt a csatornának új műsorvezetőt kellett felkérnie. Azért esett a tévé választása Kokóra, mert olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolóként ismert, elismert, miközben környezettudatosan él.

A volt RTL-es tévés örömel vállalta a műsort, mert szerinte egyre népszerűbbek Magyarországon az ismeretterjesztő csatornák. "Az utóbbi időben vettem észre, hogy ismerőseim, barátaim és családtagjaim körében is egyre kedveltebbek az olyan tematikus tévék, mint az OzoneNetwork és a LifeNetwork. Ezek a televíziók mindenki számára értékteremtő, hasznos információkat közvetítenek" - mondta az OzoneNetwork új műsorvezetője.

Forrás: [origo]

Az OzoneGPS-ben a nézők megismerkedhetnek a legújabb környezetvédelmi újításokkal, öko-technológiákkal, külföldi és magyar fejlesztésekkel, emellett a világ legszebb tájait is bemutatják. Az OzoneGPS kétóránként kerül képernyőre.