Jön az első magyar sorozat a Discovery Channelre

Vágólapra másolva!
Érkezik az első magyar sorozat a Discovery Channel műsorára. Az Attraktor címmel képernyőre kerülő tízrészes produkciót az ugyanezen a néven futó sikeres webvideó-sorozatot gyártó csapat készíti, és 2014 második felében kerül képernyőre Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon.
Vágólapra másolva!

A sorozatban Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid mutat be elsősorban a szovjet utódállamokból és a közép- és kelet-európai országokból származó nehézsúlyú gépeket és építményeket, a katonai járművektől kezdve a repülőgépeken keresztül az erőművekig. Az Index.hu által gyártott, vadonatúj részeket tartalmazó sorozatot 2014 második felében vetíti a Discovery Channel.

A csatorna küldetésének megfelelően a program célja, hogy a nézőkhöz közelebb hozza a körülöttük lévő világot és kielégítse természetes kíváncsiságukat - áll a Discovery közleményében. A készítők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy kipróbálják és működésbe hozzák az összes járművet és gépet, így a nézők személyes benyomást kaphatnak ezekről a szerkezetekről.