Egy párbajozó már megvan a VV6-ban

Vágólapra másolva!
A Való Világ negyedik kiválasztásán már nem az érzelmek döntöttek: mindenki taktikázott, ahogy az el is várható egy realityben. 
Vágólapra másolva!

A hagyományosan kimért Lilu vezetésével lezajlott a Való Világ újabb kiválasztása. Zsófika nyitott, ő értetlenül áll Aurelio viselkedése előtt, rá tette a jelet, Krisztiántól az új fiú, Ádám kapott, aki viszont visszaadta a jelet. Iza szerint Zsolt mindenképp ki akart menni a hét elején: „Lesüllyedt erre a szintre, szüksége van egy párbajra" – magyarázta döntését.

„Gondom nincs vele, de mindenki közelebb áll a szívemhez. Én nem rá haragszok, hanem az egész világra. Dublőrömből volt itt már elég" – jelentette be nem kis egóval Aurelio, aki Ádámra tett. A villa messze legsótlanabb, legunalmasabb karaktere, a jóformán észrevétlen Teo Krisztiánt nevezte meg, majd Charlotte jött. „Megadom neki ezt a lehetőséget: neki kéne egy párbaj, nekem nagyon jó volt" – indokolt, és Aureliót nevezte meg. Zsolt arról papolt, hogy majdnem hatvan napja van benn, nem fair, hogy jóval később utánuk küldtek egy tagot, úgyhogy Ádám kapott jelet tőle.

„Rosszul vagyok ezektől a jelektől, nem értem, de majd felteszem a kérdéseimet. Akire teszek, nem vállalja fel a véleményét, önálló döntést még nem hozott, ez most is kiderült. Teónak érik egy párbaj" – szónokolt Viki, aki szerint Iza magyarázata nevetségesen átlátszó volt.

Ádám tehát megy párbajra, ebben semmi meglepő nincs: a többiek már negyven napja sínylődtek a bekamerázott objektumban, amikor utánuk küldték az új srácot. Ő – mint jelezte - nem lepődött meg, számolt ezzel, több jelre számított, azt hitte, Viki is őt jelöli meg. „Az nevet, aki a végén nevet" – zárta mélyelemzését.