Egykori RTL-es műsorvezető megy a Barátok köztbe

Gáspár András színész Kamaraszínház előadásán
Budapest, 2009. február 17. Gáspár András játszik Balázs Ágnes: Csakazértisjáték című színművének próbáján, amelyet február 20-án mutatnak be a Budapesti Kamaraszínház Ericsson Stúdiójában. MTI Fotó: Kollányi Péter
Vágólapra másolva!
Gáspár András a színházba járók mellett a tévénézőknek is ismerős lehet, 1998-ban például a ZenÉsz című zenei vetélkedő házigazdája volt. A napokban ismét feltűnik az RTL Klub képernyőjén egy simlis ügyvéd szerepében.
Vágólapra másolva!

A Barátok közt-ben hamarosan feltűnik Gáspár András, aki Berényi Miklósék válóperében Zsófi érdekeit képviseli Balogh Nóra ügyvéddel szemben. A sorozat újabb rosszfiúja mindenre elszánt, és ahogy a műsor előzeteséből is kiderült, kizárólag a pénz jár a fejében. A feladatot a színész kihívásként éli meg, hisz alapvetően ő és a karaktere semmiben nem hasonlítanak egymásra.

„Nagyon érdekes, hogy az elmúlt években minden alkalommal negatív karaktert alakítok. Legyen az bérgyilkos, strici, igénytelen utcaseprő, minden hasonló karakterrel megtalálnak, pedig én kifejezetten jó fiú vagyok” - nyilatkozta.

Gáspár András Balázs Ágnes: Csakazértisjáték című színművének próbáján Forrás: MTI/Kollányi Péter