Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Charlie, Pataki Attila, Presser simán ment volna

Sipos Péter, Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A Nagy Duett után a Sztárban sztár színpadán mutatkozik be az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, Sipos Péter. Bár az átváltozásban óriási rutint szerzett a zenekarban töltött hosszú évek alatt, számára is tartogat kihívást a TV2 show-ja - mondta az Origónak.
Vágólapra másolva!

Sipos Péter úgy érzi, tőle többet fog várni a zsűri és a közönség, hisz rengeteg alkalommal állt már színpadra más előadó bőrébe bújva. "Nem gondolom, hogy előnnyel indulok a többiekkel szemben, én is tudok majd olyan feladatot kapni, amibe beletörhet a bicskám. A nagy kedvenceim már lementek az első évadban, pedig Charlie, Pataki vagy Presser könnyen mentek volna. Az énekesnők megformálásával lesznek gondjaim, hisz köztudott, hogy a mirigyes műsoraink alkalmával felkeresünk női előadókat, mint például Keresztes Ildikót, hogy adják a hangjukat a felvételen. A zenét és a mozgást természetesen mi csináljuk, de néha kell női hangot kölcsönöznünk a műsorhoz."

"Csak a sok mirigyes munka miatt volt kérdés, hogy vállaljam-e a felkérést, de mivel vasárnap esténként lesz az élő adás, bele fog férni az időmbe, mert a fellépéseink és a bulik főleg pénteken és szombaton vannak" - részletezte.

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán

A női ruha, magas sarkú cipő és a szemfesték nem szokatlan számára, és azt is jól ismeri, milyen órákon át ülni a sminkesnél, hogy másik arcot varázsoljanak rá. "Előfordult, hogy órákon át zajlottak az előkészületek az egyik show felvételéhez, és tűsarkúban, erős sminkkel, szoknyában voltunk fél napig, majd végül kiderült, hogy a jelenet mégsem fog bekerülni. Hozzá vagyok szokva a besminkelés lassú folyamatához, megszoktam már ezeket a dolgokat."

Az idei mezőnyt színesnek és érdekesnek találja, a legnagyobb kihívást pedig a paródia és az élethű utánzás határának megtalálásában látja. "Lesznek énekesek, színészek, fiatalok és idősek a műsorban, így tényleg nagyon változatos a paletta. Az első szériában nagyon jók voltak a fellépők, Varga Viktort külön meg is dicsértem, mikor találkoztunk, nagyot alakított. Bár a paródia is egyfajta utánzás, számomra az lesz a nehéz, hogy ne essek át a ló túloldalára, ne bohóckodjam el a helyzetet. Meg kell találni a határt, mi az, ami élethű, és mi az, ami már felerősíti a tipikus mozdulatokat. Nagyon kell majd koncentrálnom arra, hogy se a nézők, se a zsűritagok ne érezzék azt, hogy egy vicces Irigy Hónaljmirigy-produkciót látnak.”

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről