Indul a Discovery Channel első magyar gyártású sorozata

Discovery Channel, Attraktor
Vágólapra másolva!
Az Attraktor még kér másik országban is fut majd.
Vágólapra másolva!

A Discovery Channel november 14-én indítja a csatorna történetének első magyar gyártású produkcióját, az Attraktort, amelyet a 2008 óta azonos néven futó webvideó-sorozatot gyártó csapat készít. A különleges járműveket és extrém építményeket bemutató műsort nem csak hazánkban, hanem Csehországban és Szlovákiában is láthatják majd a Discovery Channel nézői.

A sorozatban a nézők személyes benyomást kaphatnak a nem mindennapi szerkezetekről, építményekről, a fiúk ugyanis minden lehetőséget megragadnak arra, hogy kipróbálják, működésbe hozzák az összes járművet és gépet, vagy megmutassák a különleges épületek, építmények titkait - áll a leírásban.

Discovery Channel, Attraktor

Többek között találkozhatunk majd magyar fejlesztésű, egykori szovjet harckocsira épített hatalmas tűzoltógéppel és olyan terepjárókkal, amelyek még az amerikai hadseregben rendszeresített gépeket is legyűrik. Kiderül, hogy egy repülő, egy szupervonat vagy egy luxusautó erősebb-e, megismerhetjük Európa legmagasabb vízi erőművét, és azt is megtudhatjuk, hogyan találhatnánk menedéket a budapesti metróalagútban zombitámadás esetén.