Hujber Ferenc Tolvai Renivel kalandozott Amerikában

Hevesi, Kulcsár, Tolvai, Hujber
Vágólapra másolva!
A magyar szereplők nemrég tértek haza Amerikából, ahol egy vadonatúj musicalben debütáltak. Három héten keresztül járta az országot a főszereplő Hujber Ferenc, Hevesi Tamás, Tolvai Reni és a többiek, többek között Las Vegasba is ellátogatottak.
Vágólapra másolva!

Hevesi Tamás legutóbb a Sztárban sztár színpadán mutatta meg sokszínűségét, az énekes is kapott szerepet a színdarabban. Gallusz Nikivel, Kulcsár Edinával, Tolvai Renivel és Hujber Ferenccel a Casanova című musicalt mutatták be.

"Hat-nyolc állomás lett volna, végül három városban léptünk fel. Miamiban fantasztikus közeg fogadott bennünket, magyarul adjuk elő, énekelünk és prózai részek is vannak benne. Mi vagyunk az öt főhős, de természetesen rajtunk kívül más szereplők is vannak a darabban" - mesélte.

Amerikában három helyszínen léptek színpadra Forrás: Kulcsár Edina / Facebook

Los Angelesben zárták az amerikai turnét, onnan repültek haza Magyarországra. "Az Egyesült Államokba visszahívtak énekesként, nem a musicallel térek majd vissza, hanem a gitárommal és az erősítőmmel. Már rajzolódik nyolc, maximum tizenkét állomás" - mondta el a mai Mokkában.