Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Ismét összeomlott az RTL Klub adása

RTL KLUB Híradó
Vágólapra másolva!
A kedd esti Híradó után elsötétült az RTL Klub. A teljes leállás idején semmi nem került adásba, milliós lehet a kár. 
Vágólapra másolva!

A jó nézettségek ellenére súlyos technikai hibák jelzik, hogy az RTL Klubnál nincs minden rendben. Az Origo alig egy hónapja megírta, hogy összeomlott a Híradó, akkor még Gálvölgyi János is előkerült, óriási káosz volt a stúdióban. Azt az adást is Szellő István és Erős Antónia vezette.

Új politikust fedezett fel az RTL

Kedden este az ország legnézettebb televíziójának ismét nem volt jó napja. A 18.00-kor kezdődő Híradóban, amelyet egy jobb adásnapon akár egymillióan is nézhetnek, nem sikerült a budapesti főpolgármester nevét helyesen leírni. Ez azt jelzi, hogy az RTL híradójának nem minden munkatársa figyelmes és alapos.

RTL Klub Híradó, Tarlós helyett Tarklós. Az ország legnézettebb hírműsoránál új politikust fedeztek fel. Forrás: Origo

Teljes elsötétedés

Az RTL vezetői nem lehettek nagyon boldogok attól sem, ami a Híradó végén történt. Az alábbi videón azt láthatják 00:05-től, hogy a műsorvezetők nem nagyon tudnak mit kezdeni a szokásos spontán csacsogással, majd 00:30-nál kifut a Híradó, és másnak kellene következnie. Kedden este nem így történt.

Még 6 másodpercig látszódott, ahogy Erős Antónia lehalkítva, némán bontani kezdi magáról a mikrofont, és kiveszi a füléből a rendezői utasítót, majd 00:37-től 01:12-ig elsötétült az ország legnézettebb csatornája. A videón a nagy fekete semmi helyett az RTL logóját láthatják. 01:10-kor egy oda nem illő hanghiba is adásba került, vélhetően valaki nagyon kapcsolgatott valamit. 01:12-kor pár képkockára ismét visszavágják a Híradót, majd elindul a Fókusz promója.

Milliós lehet a kár

A főműsoridő egyik legértékesebb időszakában 35 másodpercig az RTL-en nem sikerült adást adni. Ez listaáron számolva több mint 1 millió forint kárt okozhatott a csatornának. Az Origo megkérdezte az RTL-t, mi történt: annyit tudtunk meg az adás után, hogy nem a Híradó stúdiójában volt technikai hiba, hanem a nagy adásvezérlőben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről