Háza előtt lőtték agyon a tévéproducert

Lehet, hogy csak rosszkor volt rossz helyen
Vágólapra másolva!
Az itthon is népszerű Halálos fogás volt producerére többször rálőttek pasadenai háza előtt, a helyszínen meghalt.
Vágólapra másolva!

Joe McMahon a Discovery Channel zászlóshajójának számító Deadliest Catch, Halálos fogás producere volt, péntek reggel lőtték le a saját háza előtt. A helyi rendőrség nem közölte az áldozat nevét, de a tévétársaság már kiadott egy szűkszavú nyilatkozatot, amelyben együttérzését fejezi ki.

Lehet, hogy csak rosszkor volt rossz helyen

A Variety híre szerint a rendőrséget telefonon értesítették, hogy több lövés dördült, de mire kiértek, McMahon már halott volt. A családtagok szerint korábban zajokat hallottak kintről, a producer azért hagyta el a házat, hogy kiderítse, mi folyik odakint.

Az abc7.com szerint nem a háza előtt, hanem valamivel odébb hevert a holttest. A rendőrség nem tud alvilági kapcsolatokról, úgy véli, nem lehetett drogügy sem. Jelenlévők hallották a lövöldözést, majd felfigyeltek egy gyorsan távozó autóra, ám nem világos, hogy a kocsiban ülők a tettesek, vagy csak egy leszámolás miatti lövöldözés elől menekültek.

McMahon kilenc részt rendezett a világszerte ismert hajós-halászos realityből, amely 2011-ben Emmyt nyert, 2013-ban pedig jelölést kapott. A Halálos fogás 11. évadja 4 milliós nézettséggel rajtolt áprilisban, a Discovery már megrendelte a 12. szezont is.