Király Viktor csak a fináléban énekelhet saját dalt

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Király Viktor négy igennel jutott tovább a The Voice következő fordulójába, a Gwen Stefaniból, Adam Levine-ből, Blake Sheltonból és Pharrell Williamsből álló zsűri tetszését elnyerte a produkció. Az énekes mesélt élményeiről.
Vágólapra másolva!

"Ha megnézem a felvételt, az izgalom újra itt van bennem, újra átélem. Kérdezték tőlem sokan, hogy miért izgulok annyira, hisz van nyolc év tapasztalatom profi szinten Magyarországon. Ez igaz is, rutin szempontjából megkönnyíti a dolgot, de amikor új helyzetbe kerülsz, mikor egy másik országban a semmiből, a nulláról kell felépíteni magad, akkor ugyanúgy fogsz izgulni" - mondta el a Mokkában.

Nem lehetett saját dalt előadni a tehetségkutatóban, de a műsor szabályzata szerint, aki bejut a legjobb négy közé, azaz a fináléba, ott lesz lehetősége egyet elénekelni.

- tette hozzá.

Király Viktor továbbjutott a következő fordulóba Forrás: Király Viktor

Tisztában vannak azzal, hogy Király Viktor Magyarországon ismert előadó - mint elmondta, nem ő az egyetlen tapasztalt énekes a műsorban. "Az ír szobatársam érdekes módon szintén 2010-ben nyert Megasztár-t, és ugyanazzal a dallal, mint én."

Rohamosan nő a közösségi oldalon a rajongók száma, túl van az első nemzetközi sajtótájékoztatón, és már arra is nagyon büszke, hogy a műsor egy-két adásában feltűnhet. A következő fordulóban párosával állnak majd a zsűri elé.