Való Világ 8 helyett egy farmot mutat az RTL Klub

A farm
Vágólapra másolva!
Tavasszal is lesz nagyobb reality az RTL-en, méghozzá az itthon 13 éve nem látott Farm.
Vágólapra másolva!

2016 tavaszán indul majd az RTL Klubon a Farm című, napi valóságshow, amelyben alapvetően városi nők és férfiak egy tanyára kerülnek, és ott építenek mikrotársadalmat, miközben minden olyan munkát elvégeznek, ami a fennmaradáshoz szükséges. A Való Világ-szériák szereplőit gyakran érte az a vád, hogy egész nap csak hevernek, este meg isznak, ezzel rossz példát mutatnak: a Farm viszont jól megdolgoztatja a puhányokat is.

A farm Forrás: Origo

A formátum nem teljesen ismeretlen itthon, ugyanis a Viasat3 adta 2002 őszén, magyar szereplőkkel, de

az időzítés pocsék volt:

az akkori nagy valóságshow-láz során a többség a VV1-et és a Big Brothert nézte, nem jutott elég médiafigyelem a kis Viasat-féle, riválisainál sokkal csendesebb és visszafogottabb Farmnak.

„Mai szemmel már látom, hogy az itthoni döntéshozók igencsak elszúrták a castingot. Csak városiakat kellett volna beválogatniuk, akik ott szerencsétlenkednek nomád körülmények között. A Farmba viszont bekerült egy falusi srác, aki tudott tehenet fejni, értett az állatokhoz, volt egy idősebb férfi, ő mindenhez értett, egy asszony pedig elfoglalta a konyhát, és főzött az egész csapatra. A többi szereplő csak ott lézengett, ami nem volt szerencsés" – mondta a viasatos Farmról Ökrös Gergő, aki dolgozott abban a produkcióban.