Csalódott szépség lett az új Nagy Ő

Vágólapra másolva!
A The Bachelorette már a 12. évadját kezdi az USA-ban, megvan a főszereplő.
Vágólapra másolva!

Jojo Fletcher lesz az ABC párkereső valóságshow-jának főszereplője, egyben nyereménye is. Az itthon Nagy Ő-ként ismert formátum lényege, hogy a főszereplő sorra randizik az érte versengőkkel, egyre jobban megismeri őket, időközben pedig mindenkit kiszór, kivéve egy hódolót, akivel aztán akár össze is házasodik.

Forrás: abc

A Variety híre szerint a bejelentést hétfő este tették a The Bachelor című párkereső show fináléjában, az utolsó rózsaceremónián. Ott Ben Higgins egy Lauren Bushnell nevű nőt választott, a 25 éves, dallasi Jojo Fletcher hoppon maradt – de nem sokáig mert a következő menetben pont érte versengenek majd a férfiak.

Forrás: abc

Az USA-ban a The Bachelorból kerek húsz évad ment le, a női főszereplővel készült verzióból pedig tizenegy. A magyar nézők 12 éve, 2004-ben már elbúcsúztak az USA-ban továbbra is népszerű formátumról. Az első Nagy Ő a nemrég Friderikusznál feltűnt teniszező, Noszály Sándor volt, a második pedig az egykori VV-szereplő, Molnár Anikó, de a harmadik Nagy Ő, Gyursánszky Gábor már nem izgatta nagyon a nézőket.

Forrás: abc