Három hétig küzdöttek Marsi Anikóért

Mokka, Marsi Anikó
Vágólapra másolva!
Marsi Anikó hét év után tér vissza a képernyőre, Gönczi Gáborral vezeti májustól a Tények-et. Családjával külföldön élt, így nem volt egyszerű a döntés.
Vágólapra másolva!

"Ha Kökény-Szalai Vivien nem lenne, akkor én nem ülnék itt, úgyhogy nagyon szépen köszönöm neki, nagy megtiszteltetésnek éltem meg, hogy megkerestek. Nagyon izgatott lettem, de nem volt olyan egyszerű a döntés. Jólesik, mert hét éve nem volt a közegem a televízió, amit az előtte levő tizenöt évben otthonomnak éreztem" - mesélte a Mokkában.

Marsi Anikó visszatér a képernyőre Forrás: TV2

A műsorvezetőt az elmúlt években nem halmozták el ajánlatokkal, de hiányzott neki a tévézés. Családjával külföldön él, a TV2 hírigazgatója hosszas procedúra során vette rá, hogy vállalja el a feladatot.

Vivien három hétig küzdött, le a kalappal előtte, kiharcolta nálam. Mivel nem élünk Magyarországon, elég komplikáltnak tűnt első pillanatban, van két gyermekem, férjem, át kellett beszélnünk, hogy hogyan tudjuk megoldani az életünket. Két hónap múlva nyári szünet, az egyszerűbb lesz, egyébként is minden nyarat itthon töltünk."

A Fókusz-ban 1997-ben kezdtek együtt Gönczi Gáborral, jó érzéssel tölti el, hogy régi ismerős ül majd mellette a Tények-ben. "Vannak olyanok, akiket régóta ismerek, például Dirk Gerkens, vele együtt kezdtünk a másik csatornán. Amikor kapsz egy ajánlatot, és tudod, hogy az ajánlat olyan tévéről szól, ami világhíres producer tulajdona, olyan, mintha Hollywoodból kapnék felkérést."

Gönczi Gáborral régóta ismerik egymást Forrás: TV2

A páros május másodikán kezd, Marsi Anikót a TV2-ben a kollégák mind kedvesen fogadták, a csapattal pedig szerinte nem lehet mást csinálni, mint jó és nagyon nézett műsort.

Szavazzon!

Örül, hogy visszatér Marsi Anikó?