Visszatér a csodálatos Kristen Bell

Bell
Vágólapra másolva!
Az NBC is bezsákolt a következő tévés évadra, érkezik többek között az Elrabolva sorozatváltozata és egy spin-off a Feketelistá-hoz.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban ezekben a napokban zajlik az upfronts, ekkor rendelik meg a sorozatokat a következő tévés évadra. Az NBC is közölte, hogy mik lesznek nála képernyőn, ősszel csak három új szériája indul – a többit télre vagy jövő tavaszra tartogatja.

Kristen Bell is visszatér

Ősszel jön Shawn Ryan (Kemény zsaruk) és Eric Kripke (Odaát) közös időutazós sorozata, a Timeless, az azonos napon született emberekről szóló This Is Us, illetve egy vígjátéksorozat Kristen Bell-lel és Ted Dansonnal, a The Good Place. Mutatjuk az előzeteseket:

Az NBC emellett még négy drámai és négy vígjátéksorozatot rendelt meg, de ezeket csak később láthatja majd a közönség. Jön a Liam Neeson-féle Elrabolva sorozatváltozata egy fiatalabb főszereplővel, a Feketelista pedig megkapta a The Blacklist: Redemption című spin-offot, amelyben Famke Janssen játssza a központi karaktert.

Érkezik a Lángoló Chicagó-val indult Chicago-franchise újabb darabja, a Chicago Justice, illetve a Midnight, Texas a True Blood-könyvek szerzőjétől, Charlaine Harristől. A négy vígjátéksorozat a következő: a Marlon Wayansszal induló Marlon, a tévés kulisszák mögé kalauzoló Great News, az ügyvédes Trial & Error és a szuperhősös Powerless.