Megszületett Csobot Adél és Istenes Bence kisbabája

Istenes, Csobot
Vágólapra másolva!
Natan a neve, mindenki jól van.
Vágólapra másolva!

„Megszületett a mi drága kisfiunk, Natan! A baba és az édesanyja is jól van... ez valami csodás érzés" – tudatta Istenes Bence a Facebookon.

Az Origónak elmondta, hogy azt tervezte, hogy 30 éves kora környékén lesz először apa. „Most 29 vagyok, ez összejött. Szeretném, ha a fiamat én taníthatnám meg különböző dolgokra, együtt mehetnénk focizni meg wakeboardozni, és a legjobb barátja is leszek, ha szeretné. Fiatal apuka szerettem volna lenni, hogy megértsem a világát, ne legyen köztünk akkora szakadék, és ne is legyen rozoga öregember mellette."

Ezt a képet tette a hír mellé az RTL műsorvezetője Forrás: Fb

„A szüleim értik a világomat, de például a nagyszüleim már nehezebben, és nem azért, mert nem jó a viszonyunk, hanem mert egyszerűen másként gondolkodunk bizonyos dolgokról. Például szó van arról, hogy tejfakasztó bulit szervezek, ők nem értik, miért van erre szükség. Ez most csak egy kis példa volt, de sok ilyen van a generációk között. Nem akarok olyan apa lenni, aki nem érti meg a gyerekét, a gyermeke világát" – mondta pár napja, amikor erről (is) kérdeztük. A nagyinterjút itt leli.