Előkerül az eltitkolt nemi identitás, a rejtett szexfüggőség

MTV, Másnak hittelek, Suspect, Nev Schulman, iO/Tillett Wright
Vágólapra másolva!
Kíméletlenül őszinte pillanatok, sokkoló beszélgetések és váratlan fordulatok az MTV június 23-án startoló dokurealityjében, a Másnak hittelekben.
Vágólapra másolva!

Az MTV új valósághow-jában, a Másnak hittelek-ben (Suspect), amelyben a Kamureg készítői minden eddiginél messzebbre mennek, feltárják a titkolózás hátterében álló tényeket. Nev Schulman és iO alias Tillett Wright minden egyes epizódban arra vállalkozik, hogy megtalálja a valódi, őszinteségen alapuló emberi kapcsolatok útjában álló akadályokat.

Forrás: MTV

Megannyi dolog állhat annak hátterében, ha valaki nem őszinte a szerelméhez, a családjához vagy a barátaihoz. De mit tehet az, aki úgy érzi, hogy csúnyán átverik? Ilyen esetekben segít az MTV vadonatúj dokurealityje, a Másnak hittelek, amelynek házigazdái megpróbálják kideríteni az igazságot, és lebuktatni a hazudozókat.

A hasonló témájú Kamuregtől eltérően (amikor olyan emberekre csaptak le, akik önmagukat erősen megszépítve próbáltak ismerkedni a digitális világban) ebben az esetben nem csupán kegyes hazugságokról és a külsőt érintő kisebb-nagyobb ferdítésekről van szó – iO a sorozat beharangozó videójában még egy gyilkossági ügyet is megemlít...

Ha valamit tanultunk ebből a sorozatból az az, hogy az igazság sosem az, amire számítunk" – mondta Nev Schulman. Eltitkolt nemi identitás, rejtett alkohol- vagy drogfüggőség, pornográfia, depresszió, étkezési zavarok, terhesség – csak néhány téma azok közül, amelyek felszínre kerülnek a produkcióban, miután Nev és iO a magánszféra határait is átlépik annak érdekében, hogy választ kapjanak kérdéseikre.

Forrás: MTV

A premierepizódban megismerhetjük például Allent, aki arra gyanakszik, hogy a legjobb barátja eltitkolja a betegségét, illetve Kristent, aki amiatt aggódik, hogy a féltestvére alkoholista. De a folytatásban is érdekes emberi történetek tárulnak elénk: egy Alex nevű fiatalember attól tart, közeli ismerőse nővé akarja operáltatni magát, míg Roshan félelme, hogy partnere egzotikus táncosként keresi a kenyerét.