Így még nem látta a magyar stand-uposokat

Mélyvíz Kovács András Péter Janklovics Péter
Vágólapra másolva!
Kovács András Péter és Janklovics Péter új platformon szórakoztat, a Mélyvíz című sorozatukról élő Facebook-közvetítésben sztoriznak.
Vágólapra másolva!

Kovács András Péter (KAP) és Janklovics Péter a Comedy Centralon mutatták be a Mélyvíz című minisorozatot, amelyben úszómesterekként osztották az észt – ennek kulisszatitkairól mesélnek élőben a csatorna Facebook-oldalán július 7-én, 19.00 és 19.30 között.

Az úszómesterek: KAP és Janklovics Péter Forrás: Comedy Central

A két humorista a csepeli strandon történő forgatáson sokat tanult az igazi úszómesterektől is: „Az egyikükkel történt, hogy egyszer egy fuldokló embernek akart segíteni, amikor a mentőövvel olyan szerencsétlenül találta el, hogy kiütötte vele a fogát. A cél egyébként nem az volt, hogy őket parodizáljuk, hanem inkább

akik minden strandon ott vannak, hangosan nyomatják az életbölcsességeket, és mindenkinél jobban tudnak mindent” – mondta KAP.

Adódnak kalandok a strandon Forrás: Comedy Central

A szerep kedvéért igazi bajuszt is növesztett, ezt azonban nem mindenki fogadta kitörő örömmel: „A közvetlen környezetem viccesnek találta, de nyilván eléggé örültek, amikor végre megváltam tőle. Személy szerint én nagyon szerettem a karakteremet és a bajuszomat is, és most hiányzik is kicsit – már csak azért is, mert most eléggé viszket az arcom” – mesélte.

Werkfilm a Mélyvízről:

Janklovics is gazdagodott egy-két sztorival a forgatás során, legszívesebben erre emlékezett vissza: „Épp KAP-pal beszélgettünk és elmélkedünk egy padon, amikor végszóra, mintha meg lett volna rendezve, átsétált mögöttünk egy 70 éves, tetovált bácsi, akiről először azt hittük, ő is a statisztánk, annyira beleolvadt a környezetbe.

További sztorikat július 7-én az élő Facebook-közvetítés során hallhatunk a két stand-up komikustól.