Új rokonokat talált a Rém rendes család Peggyje

Married With Children, Egy rém rendes család, Katey Sagal, Ed O'Neill, Christina Applegate, David Faustino
Vágólapra másolva!
Óriási szitkomsztár megy az Agymenőkbe, Katey Sagal újra komédiázik.
Vágólapra másolva!

A The Big Bang Theory, az Agymenők újabb szereplőkkel bővül a 10. évadra, Penny anyjaként érkezik Katey Sagal, a szőke lány testvérét pedig a 30 Rockban, A stúdióban látott Jack McBrayer alakítja majd hamarosan. A hírt a show-runner Steve Molaro jelentette be a Comic-Con fesztiválon, amelyről remek képeket itt talál.

Sagalnak nyilván nem lesz új a komédiázás, hiszen az Egy rém rendes családban 11 éven át láthattuk, 264 részben játszotta Peggy Bundyt, a csípős humorú feleséget és anyát.

Married With Children, Egy rém rendes család, Katey Sagal, Ed O'Neill, Christina Applegate, David Faustino Forrás: Kobal / The Picture Desk

Később megmutatta, hogy drámában is bevethető, 2008 és 2014 között Gemma Teller Morrow-t alakította a Sons of Anarchy-ban, a Kemény motorosokban, amiért Golden Globe lett a jussa 2011-ben.

Sagal még 2004-ben hozzáment Kurt Sutterhez, a motoros sorozat kreátorához, aki bevette őt a mérsékelt sikereket arató The Bastard Executioner című szériába is. Annak sötét világa után biztos jólesik majd neki bolondozni egy sort az Agymenőkben.