Jön Az éhezők viadala sztárjának sorozata

Josh Hutcherson
Josh Hutcherson idén áprilisban
Vágólapra másolva!
Zöld utat kapott a Hulunál az a 13 részes sci-fi sitcom, amelynek Josh Hutcherson játssza a főszerepét. A Future Mannek a színészként is ismert Seth Rogen és állandó alkotótársa, Evan Goldberg az executive producerei.
Vágólapra másolva!

A 2017-ben érkező sorozatban Hutcherson egy Josh Futterman nevű férfit alakít, aki nappal gondnokként dolgozik, éjjel viszont menő gamer, akit egyszer csak rejtélyes vendégek látogatnak meg, hogy bevegyék a csapatukba, ami az időben utazva akarja megmenteni az emberiséget a kihalástól.

Josh Hutcherson idén áprilisban Forrás: Robin Marchant / Getty Images North America / AFP

A Future Manben Az éhezők viadala sztárján kívül szerepel Eliza Coupe (Quantico), Glenne Headly (Monk, Aznap éjjel), Derek Wilson (Preacher), Ed Begley Jr. és Haley Joel Osment is.

Evan Goldberg és Seth Rogen fogja rendezni is a pilot epizódot. Az alkotópáros olyan műveket készített már együtt, mint az Ananász expressz, az Itt a vége, Az interjú, a Rossz szomszédság 2., a Virsliparti című animáció és a Preacher című sorozat, de ez lesz az első sitcomjuk.

Evan Goldberg és Seth Rogen a Preacher márciusi vetítésén Forrás: Mike Windle / Getty Images North America / AFP

A pályáját gyerekszínészként kezdő 23 éves Josh Hutchersont Az éhezők viadala-filmek négy részén kívül olyan mozikban láthattuk, mint a Híd Terabithia földjére, a Rémségek cirkusza vagy A gyerekek jól vannak.