A One Direction fiúcsapat sztorijából sorozat lesz

One Direction galéria
A One Direction tagjai 2010-ben szintén szólistaként jelentkeztek az angol X faktorba, és a műsor zsűrije formálta őket csapattá. A Fifth Harmony-hoz hasonlóan akkor ők is harmadikok lettek
Vágólapra másolva!
Boys (Fiúk) címmel saját életén alapuló, elsősorban a One Direction című fiúcsapatról szóló sorozaton dolgozik Zayn Malik, az együttes egykori tagja.
Vágólapra másolva!

Az NBC-nél készülő fikciós drámaszériában részt vesz Dick Wolf producermágus is (Bűnös Chicago, Lángoló Chicago, Esküdt ellenségek), a produkció írói pedig A szépség és a szörnyeteg társalkotóiként ismert Sherri Cooper Landsman és Jennifer Levin lesznek.

A Boys egy hihetetlenül sikeres fiúcsapat megalakulását követi, és az izgalmas, örömteli pillanatokon kívül megragadja azt a nyomást is, amely a tagokra nehezedik.

Zayn Malik Forrás: Jason Kempin / Getty Images North America / AFP

„Dick Wolf igazi legenda, és hihetetlennek találom a lehetőséget, hogy vele és az NBC-vel dolgozhatok ezen a remek sorozaton" – lelkesedett Malik, aki a széria executive producere lesz.

„Zayn megfizethetetlenül hiteles betekintést tud adni nekünk ebbe a világba, amelyben

– nyilatkozta Jennifer Salke, az NBC Entertainment elnöke.

A One Direction Forrás: Ben Stansall / AFP

A One Directiont 2010-ben alapította Simon Cowell abból az öt tehetséges fiúból (köztük Zayn Malikból), akik eredetileg külön-külön jelentkeztek az angliai X-faktor hetedik évadába. Első albumuk 2011-ben jelent meg, és elképesztően sikeres lett. Malik 2015-ben vált ki a csapatból, hogy szólókarrierjére koncentráljon, amely egyelőre szintén igen jól fut.