Hajós András összement fél méterrel

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Muri Enikő az Emil.RuleZ! énekesét kapta feladatnak a Sztárban sztárban, szépen megoldotta a feladatot. Vásáry André megúszta, Homonnay kiesett, hiába lukasztotta ki bal fülét egy – színpadi átlényegüléshez szükséges – karika miatt.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár zsűrije rendre ott hibázik az elején, hogy már az első produkcióra ad egy kilencest, és onnantól kezdve saját mozgásterét szűkíti le, attól kezdve sorra jönnek a kilencesek-tízesek, és bocsánatot kell kérniük egy nyolcasért – ez történt ezen az estén is, rögvest a második előadás után.

A Right Said Fred I'm Too Sexy című, rém gyenge, de így is emlékezetes slágerével kezdett Homonnay, meg is kapta a négy kilencest. Radics Gigi Kovács Katit alakította egy rock and rollal, utóbbi énekesnő meg is jelent a stúdióban. Az első szegmens legjobbja egyértelműen Nagy Adri volt, aki Kurt Cobainként hörgött, illetve énekelt a színpadon – Liptai arca tanulmány volt, amikor bevágták egy másodpercre. Egy 10-est is kapott, így ideiglenesen a zsűrilista élére ugrott.

Csepregi úr Forrás: tv2

Reklám alatt elkapcsol az ember, pláne, ha népszavazás utáni este van: kis késéssel kapcsoltunk vissza, és két percig nem is tudtuk eldönteni, ki bújt Bob Marley bőrébe. Polyák Lilla volt az, a maszkmester és az ő érdeme, hogy a maximális 40 pontot zsebelte be. Vásáry André a bús képű lovagról, Don Quijotéról énekelt Csepregi Évaként, Kocsis Tibor pedig Will Smith-t kapta, mellé pedig a biztonsági 9-eseket a zsűritől, amely nem volt elájulva, de nem is akarta megbántani. Kozma Orsinak születésnapja van október 2-án, ő 40-et kapott Gloria Estefanként.

Cobain feltámadt, de nem néz ki jól Forrás: tv2

Hajós állítólag egy hétig rettegett, mert épp ő volt Muri Enikő feladata, az énekesnő profin megoldotta ezt, a zsűri pedig jót derült. Veréb Tamásnak nagyon magasra tették a lécet, Adele-ként le is verte ezt, mert nem volt elég jó hangban. Hajós azon elmélkedett, hogy 1,7 milliárd megtekintője volt a Helló-nak, ez pedig több mint amennyibe a Star Academy kerül. Majka erre próbált poénosan reagálni, hogy több volt az, mert csak Ördög Nóra gázsija 1,6, de – érthető módon – ezen a viccen senki nem nevetgélt a TV2 stúdiójában.

Hajósné Forrás: TV2

Összesítésben Polyák Lilla vezetett, Kozma Orsi előtt, a vége felé Vásáry szerénykedett, utolsóként Homonnay kullogott. Tilla ilyenkor újraindítja a szavazást, a nézők aktivizálása végett, így tett ezúttal is. Claudia szerint jól szórakoztak, Hajós a pontozási technikáról elmélkedett, Bereczki Gigi mellett korteskedett, Majka pedig bejelentette, hogy „kell a vicc", és Homonnay Zsolt mellé állt – de hiába, mert a nézőknek a rap nem nagyon jött be, kiesett.

Szavazzon!

Sztárban sztár: ki a kedvenc zsűritagja?