Lagzi Lajcsi: Sokkoló volt a sajtóval találkozni

Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Az előzetesből való kijövetelét nem pont így képzelte, de nem akart elbújni a riporterek elől. A vádemelés előtt álló muzsikus állítja, hogy nem fél a közeljövőtől.
Vágólapra másolva!

„Élem a normális életemet, amit szerintem megérdemlek, és amit az elmúlt négy és fél hónapban kellett volna. Egy kis cellába voltam bezárva másodmagammal... olyan őrizetet kaptam, hogy senkivel nem találkozhattam benn, eztán sokkoló volt találkozni a sajtóval. Olybá tűnt, hogy felkészülten léptem ki a kapun, de nem így volt... próbáltam erősnek tartani magam, de majdnem sírtam. Volt egy elképzelésem arról, hogyan találkozom majd a gyerekekkel, de nem akartam elbújni a sajtó elől, takargatni magam" – nyilatkozta Galambos Lajos a Mokkában.

Galambos Lajos Forrás: TV2

Gyerekei soha nem kérdezték, hogy tényleg bűnös-e. „Kezembe került egy levél, amit a gyerekek korábban megírtak, de visszament. Csak most olvastam, és megerősítés van benne, leírják, hogy büszkék rám" – fejtegette.

A felesége állapota jó, nyugtatta meg az érte aggódókat.

„A sajtó ír sok hülyeséget, de nyilván megviselte, hogy három gyerekünktől elválasztották. A helyzete teljesen érdemtelen. A mi kapcsolatunk pedig változott, nem onnan folytatjuk, ahol voltunk: a személye felértékelődött számomra, volt időm átgondolni mindent" – mesélte a zenész, hozzátéve, hogy mindennek tud már örülni: ha fúj a szél, vagy ha nem fúj, annak is.

Régi ismerősök, barátok látogatják, köztük Árpa Joschi (a színész-rendező Attila apja, producer, volt tévés vezető) és Tolvaly Ferenc, a TV2 volt vezérigazgatója. Galambos állítja, hogy nem fél a bírósági döntéstől, kitart ártatlansága mellett: „Nyugodt vagyok. Az utamat úgy szeretném folytatni, ahogy benn megfogadtam magamnak" – zárta le a beszélgetést.