Woody Allen megbánta, de már itt is a tévésorozata

Woody Allen, Cannes 2016
Woody Allen idén Cannes-ban
Vágólapra másolva!
Rágyúr a humorra az Amazon: szeptemberben négy vígjátékszériát is elindítanak – köztük a 80 éves, 4 Oscar-díjas mester várva várt sorozatát, amelynek most végre nyilvánosságra hozták a címét.
Vágólapra másolva!

A streamelős szolgáltatás félórás programjainak vezetője, Joe Lewis egy szakmai eseményen elmondta: szeptember lesz az Amazon legkockázatosabb, legművészibb és legviccesebb hónapja.

Szeptember 9-én érkezik a One Mississippi, a leszbikus stand-up komika, Tig Notaro önéletrajzi ihletésű, fekete komédiával dúsított munkája. Ezt szeptember 16-án a BBC-től importált Fleabag követi, amely egy fiatal londoni nő hányattatásairól mesél, természetesen sok humorral.

Transparent Forrás: Amazon

Szeptember 23-án harmadik évadával folytatódik a Transparent, Jeffrey Tambor transznemű tematikájú sorozata, a hónap végén, 30-án pedig végre megismerheti a világ Woody Allen első saját tévészériáját.

Woody Allen idén Cannes-ban Forrás: Jacky Godard / Photo12 / AFP

A Crisis in Six Scenes hatrészes lesz, félórás epizódokból fog állni, és Allenen kívül szerepel majd benne a botrányhősnő Miley Cyrus is. A széria a zűrzavaros hatvanas évek Amerikájában játszódik, és egy külvárosi középosztálybeli család sorsát követi, akiknek az életét egy vendég érkezése totálisan a feje tetejére állítja. Az alábbi rövid részlet segítségével kapunk egy kis betekintést a mű humorába is.

Woody Allen korábban úgy nyilatkozott, hogy minden percet megbánt, mióta igent mondott a projektre, mivel az új feladat igencsak kimozdította a komfortzónájából. A világhírű rendező utoljára az 1950-es években írt tévére, de akkor sem komplett sorozatot – emellett számítógépe sincs, azt sem tudja elképzelni, hogy az Amazon miként adja majd a produkciót.