Félmeztelenül strandol a tinisztár

Chloë Grace Moretz
Vágólapra másolva!
Művészi fekete-fehér fotókon láthatjuk strandolni a Ha/Ver és a Rossz szomszédság 2. immár végleg felserdült sztárját, a 19 éves Chloë Grace Moretzet, aki nem mellesleg David Beckham sztárfocista 17 éves fiával, Brooklyn Beckhammel kavar.
Vágólapra másolva!

Az ifjú sztárpár tagjai először egészen zsenge korukban, még 2014-ben kezdték kerülgetni egymást. Az akkori ártatlan kapcsolat hamar megszakadt, ám idén májusban kiderült, hogy Moretz és Beckham ismét összejöttek, és ezúttal sokkal komolyabban gondolják a viszonyt.

Forrás: dailymail.co.uk

Az itt látható, eredetileg az Instagramon megosztott képeket is szerelme készítette a Ha/Ver sztárjáról (akit egyébként olyan sorozatokban is láthattunk már, mint például az Édes, drága titkaink).

A fotók tanúsága szerint a szerelmesek a kaliforniai Laguna Beachen töltöttek el együtt egy romantikus napot, ahol Moretz neki is vetkőzött, hiszen az egyik fényképen félmeztelenül látható – igaz, csak hátulról.

A másik fotó szemből ábrázolja a fiatal színésznőt – addigra már a bikinifelsőn kívül egy inget is magára kapott. Chloë Grace Moretz és Brooklyn Beckham egyébként rendszeresen oszt meg romantikus felvételeket magáról: a strandolós kép után a sztárcsemete például azt mutatta meg, milyen szépen vigyáz szerelmére.

A félmeztelen fotó bónusz pikantériája, hogy azt a színésznő időközben eltávolította Instagram-oldaláról, mivel több site is felhánytorgatta neki korábbi, Kim Kardashian ellen irányuló szavait. Akkor Moretz egy meztelen szelfije kapcsán azt vetette a valóságshow-sztár szemére, hogy állandó meztelenkedésével rossz példát mutat a fiatal lányoknak.

A szóban forgó oldalak most képmutatónak bélyegezték a Ha/Ver sztárját – amiben van is némi igazság, bár azért elég nagy a különbség Moretz egyetlen alkalommal megmutatott csupasz háta és Kardashian folyamatos kitárulkozása között. A színésznő ennek ellenére úgy döntött, nem ad több támadási felületet, és inkább leszedi az inkriminált fotót a képmegosztó oldalról – az azonban addigra már sajnos elterjedt a neten.