Már mától megnézheti az Oscar-jelölt magyar filmet, a Mindenkit

Mindenki
Vágólapra másolva!
A Mindenki című filmet a legjobb élő szereplős kisfilmek mezőnyében Oscar-díjra jelölték, az alkotás január 27-től megtekinthető az HBO GO-n.
Vágólapra másolva!

2017-ben újból van okunk izgulni a február 27-én megrendezésre kerülő Oscar gálán. Deák Kristóf Mindenki (Sing) című filmje a legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriában küzd meg az arany szoborért.

A filmet eredetileg március 4-én mutatta volna be a Cinemax csatorna, ám az Oscar-jelölés miatt előrébb hozták a premiert, így az alkotás már január 27-től, péntektől megtekinthető az HBO GO-n.

Forrás: Meteor Filmstúdió

A tízéves Zsófi új iskolába kerül, az új suliban kezdetben minden idegen és furcsa a kislány számára. Szerencsére Zsófi hamarosan összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban, és bekerül az iskola híres gyermekkórusába. A kórust Erika néni vezeti, akiről kiderül, nem is olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik, szereti megszégyeníteni a gyerekeket. A két lány összefog egymással, és szembeszáll Erika nénivel.

A főbb szerepekben Szamosi Zsófia (Terápia, Martfűi rém), Gáspárfalvi Dorka és Hais Dorottya. A film zeneszerzője Balázs Ádám, aki olyan filmeknek és sorozatoknak szerezte a zenéjét, mint a Terápia, az Utóélet vagy a román HBO saját gyártású sorozata, Az árnyak (Umbre).