Hitlerként látható a Trónok harca sztárja

Trónok harca, Iwan Rheon
Vágólapra másolva!
Ramsay Bolton alakítója mint Hitler, Joseph Fiennes mint Michael Jackson, Brian Cox mint Marlon Brando, a Harry Potter-filmekből ismert Rupert Grint mint Hitler barátja? További furcsaságok is várnak ránk ebben a vicces angol tévés antológiában.
Vágólapra másolva!

Január 19-én kezdődik a brit Sky Arts televízió Urban Myths – Four True...ish Stories (Városi legendák – Négy igaz...nak tűnő történet) című antológiája.

A vicces tévés alkotásban olyan sztoriknak járnak utána, amelyek ma már a városi folklór részévé váltak, és senki sem tudja, vajon tényleg igazak, vagy csak annak tűnnek.

A különböző sztorikban a legnagyobb sztárok a legnagyobb sztárokat formálják meg. Az Elizabeth, Michael and Marlon című, Liz Taylor, Michael Jackson és Marlon Brando legendás poszt 9/11-es utazásáról szóló részben például – ahogy arról korábban már írtunk – Joseph Fiennes alakítja Jacksont (amikor nyilvánosságra hozták a szereposztást, kisebb fajta botrányt kavart, hogy fehér színész játssza a néhai énekest), Stockard Channing Taylort, Brian Cox pedig Brandót.

A többi epizódban láthatjuk a Trónok harcából imsert Iwan Rheont Hitlerként, Rupert Grintet Hitler barátjaként, egy másik Trónok harca-sztárt, a Kisujjat megformáló Aidan Gillent az LSD atyjaként, Timothy Learyként, Ben Chaplint Cary Grantként és Eddie Marsant Bob Dylanként.