A szőke óriásnőkre bukik a Rém rendes család Budja

Lindsay Bronson, a barátnő
Vágólapra másolva!
Nem valószínű, hogy valaha is folytatnák a roppant sikeres szitkomot.
Vágólapra másolva!

263 epizód készült belőle 1987 és 1997 között, hatalmas siker volt világszerte, itthon is nagy tábora lett, több csatorna is ismételgette. A főszereplők szép karriert csináltak utána is, Katey Sagal, Ed O'Neill, Christina Applegate befutott, talán négyük közül David Faustino, akinek legkevésbé csillogó a pályája – talán nem is véletlen, hogy a Bundy famíliából leginkább ő szorgalmazta, hogy folytatást, spinoffot kapjon a klasszikussá lett szituációs komédia.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

2016-ban is felmerült ez az ötlet, akkor az Al Bundyt alakító Ed O'Neill beszélt arról, hogy sorozatbeli fia kitalálta, miképp folytatódhatna a sztori. A történetben felbukkant volna az egész család, de Bud lett volna a középpontban (ahogy a Joey-ban is csak egy maradt a Jóbarátokból). Bud ugyanabban a házban élt volna, ahol korábban, néhány semmirekellő, himpellér haverral, akik dolgozni sem nagyon jártak volna el. Bud időközben elvált, a volt felesége pedig egy cimborával élt volna valamelyik emeleti hálóban.

Lindsay Bronson, a barátnő Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

O'Neill arról nem beszélt, hogy neki milyen szerepe lett volna ebben a spinoffban, de azt elmondta, hogy nem is tartotta rossznak az ötletet. Sajnálatos módon Ron Leavitt időközben elhunyt, márpedig ő lett volt a sorozat egyik kreátora – nélküle pedig elhalt a projekt. O'Neill jó pár éve a Modern családban látható, sikeres, jól keres, így nem meglepő, hogy eztán már azt nyilatkozta, hogy nem nagyon hiszi, hogy valaha is feltámad a Bundy család.

David Faustino láthatóan a magas szőke nőkre bukik Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Faustino jobb híján a szinkronban lel megnyugvást, hallhatják őt a Dragons: Race to the Edge, a Korra legendája, a Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai és a Winx Club: Beyond Believix nézői. A Modern családban egy részt kapott, a Törtetőkben pedig kettőt – ez azért nem túl sok. Rádióműsora azért van, 2006-ban elvált, újabb barátnőjétől pedig született egy lánya, Ava Marie Grace Faustino. Talán láthatjuk még egyszer a lezser Bud Bundy szerepében, amint kiosztja Kellyt.

A volt feleségről itt vannak képek, alább pedig pár fotó a múltból: