Egyszerre két helyes pasival is randizott Reese Witherspoon

Reese Witherspoon
Vágólapra másolva!
A negyvenéves sztár az Instagram-oldalára kitett fotóval dicsekedett el vele, micsoda partnerekkel nézte vasárnap a Super Bowlt.
Vágólapra másolva!

Ti melyik csapatnak drukkoltok? Ha esetleg nem lenne egyértelmű, mi a pirosak oldalán állunk" – írta Witherspoon a bájos fotó mellé, amin két fiával együtt látható, akikkel együtt ő is pirosat, azaz az Atlanta Falcons színét viseli.

Game time!!! Who y’all rooting for!? ... If ya couldn't tell, this crew is all about the red #GoFalcons #RiseUp #SB51 #SuperBowlCrew

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett fénykép,

A fényképen mindenkinek fülig ér a szája, hiszen akkor még nem tudhatták, hogy kedvenc csapatuk sajnos elveszíti a döntőt. A színésznő ugyanakkor nagyon korrekt szurkoló, hiszen egy következő posztban egy saját magát ábrázoló vicces gif-ben gratulált a Super Bowlt megnyerő New England Patriotsnak.

What. A. Game. Y'all kept me on the edge of my seat Congrats, @tombrady! @atlantafalcons you put up a good fight! #SB51 #OvertimeWin

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett videó,

Witherspoon egyébként rendszeresen oszt meg kedvesebbnél kedvesebb családi pillanatokat az Instagram-oldalán fiaival, a 13 éves Deaconnel és a négyéves Tennessee-vel, illetve nagylányával, a 17 éves Avával a főszerepben.

Fun day in the kitchen with Grandma Thanks @sarahmgellar for the @foodstirs valentine box!! #BakingCrew

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett fénykép,

De nem csak emiatt érdemes a sztár képmegosztó oldalát figyelni, hanem azért a sok kulisszák mögötti felvételért is, amiket szintén ki szokott rakni – például közelgő sorozatáról, a magyar HBO-ra február 20-én érkező Hatalmas kis hazugságokról.