Durván vicces reklámot is ihletett a repülőgépről levonszolt utas

United Airlines vicces reklám
Vágólapra másolva!
Jimmy Kimmelt is felháborította, hogy a United Airlines egyik járatáról szó szerint levonszoltak egy utast túlfoglalás miatt – az ismert showman készített is egy reklámot a légitársaságnak, ők azonban tutira nem fogják használni.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, a United Airlines egyik járatáról lerángattak egy utast, mivel a járatot túlfoglalták – a közösségi oldalakon nagy felháborodást váltott ki az eset, de Jimmy Kimmel is odavágott a légitársaságnak késő esti show-jában, a Jimmy Kimmel Live-ban.

Először a United Airlines vezérigazgatójának Twitterre írt reakcióját cikizte, szerinte Oscar Muneznek "hánynia kéne attól, amit leírt", majd levetített egy fiktív reklámot is, amelyet sokkal őszintébbnek tart, mint "a vezérkari bullshitet" – a videón ez nagyjából 4.10 után látható:

A reklámban a mosolygós stewardess szájából olyasmik hangzanak el, mint hogy a United Airlinesnál mindenki csak akkor repülhet, ha ők azt mondják, ha pedig problémát okoz, lerángatják a repülőről. "Ha ön ellenállna, olyan csúnyán megverjük, hogy a saját arcát fogja mentőmellényként használni" – mondja a csupa bűbáj hölgy, boxerrel mindkét kezén.